Veelgestelde vragen

We geven graag zo volledig en eerlijk mogelijk antwoord op al je vragen.

Staat je vraag hier niet bij, of wil je ergens meer over weten? Aarzel niet om contact op te nemen. We streven ernaar om je vraag binnen een dag te beantwoorden.

‘Wat moet ik doen?’

Op een shoot begin je gekleed en ontkleed je je gaandeweg. We maken foto’s en video’s met je, vaak ook in die volgorde.

We bespreken van te voren met je door wat je precies gaat doen. Jij bepaalt wat er wordt geschoten.

‘Hoeveel krijg ik betaald?’

De hoogte van je vergoeding hangt af van het soort poses dat je doet. In principe verdien je meer, naar mate je meer van jezelf blootgeeft. In onze kennismaking vertellen we je meer, maar weet vast dat we één van de hoogste tarieven uitbetalen, oplopend tot 750,- euro per shoot.

‘Waarom vragen jullie geen geld?’

Als online scoutingbureau is het onze taak om jou als model te vinden. Als wij denken dat je geschikt bent voor een samenwerking met een van onze producenten, dan verwijzen we je door.

Komt het tot een shoot? Dan krijgen wij daarvoor een vergoeding van de producent. Je betaalt ons niets.

Lees meer over ons bureau.

‘Hoe moet ik eruit zien?’

We zoeken alleen vrouwelijke modellen die niets aan hun lichaam hebben veranderd, een gezond gewicht hebben en bovenal lekker in hun vel zitten.

Uitstraling is voor ons veel belangrijker dan dat je bijzonder knap bent. Extreme haarstijlen/tatoeages/piercings accepteren we niet.

Binnen deze richtlijnen beoordelen we je echter op je individuele kwaliteiten. Als je twijfelt over je geschiktheid, dan raden we je aan om je gewoon aan te melden!

‘Hoe voorkom ik dat mijn omgeving erachter komt?’

Een volledige garantie dat je niet gezien wordt, bestaat niet. Maar de kans is zeer klein. Van onze grootste opdrachtgever weten wij dat slechts 0.01% van al hun modellen is 'ontdekt'.

‘Hoe zorg ik ervoor dat ik niets doe wat ik niet wil?’

Wij garanderen dat we je niets laten doen waar je je niet lekker bij voelt, omdat:

  • wij steunen op onze modellen om nieuwe modellen te werven. Als jij ontevreden naar huis gaat, dan hebben we geen vervolgshoots met je en zul je ons niet aanraden aan je vriendinnen.
  • onze naam wordt geschaad als professionele organisatie.
  • het tegen onze principes is!

‘Wat gebeurt er met de beelden?’

De foto's en video's die we met je maken, worden gepubliceerd op de websites van onze opdrachtgevers.

Gebruikers van die websites hebben gratis toegang tot een klein openbaar deel ervan. Leden betalen maandelijks een abonnementsbedrag om toegang te krijgen tot de content.

‘Mag ik iemand meenemen tijdens de kennismaking?’

Tenzij je vriendin (of vriend) ook interesse heeft in erotisch modellenwerk, kun je haar of hem niet meenemen. Beschouw het als een sollicitatiegesprek.

‘Hoe oud moet ik zijn om erotisch model te worden?’

Je moet minimaal 18 jaar zijn. De bovengrens is niet zo streng, maar de meeste van onze oudere modellen zijn rond de 30 jaar.

‘Hebben jullie voorbeelden van shoots?’

Na je aanmelding laten we je bij onze kennismaking voorbeelden zien van de uiteenlopende mogelijkheden. Meer over onze stijl van erotische fotografie.