Ons modellenbureau

Ons werk bestaat uit het matchen van modellen aan opdrachtgevers, waarbij we een bemiddelende rol vervullen; Next Door Casting is als dusdanig dus geen traditioneel modellenbureau. Opdrachtgevers geven bij ons de eisen aan waaraan een model voor hun opdracht dient te voldoen, waarna wordt bekeken of je aan de selectiecriteria voldoet. Als je geschikt wordt geacht, zul je worden uitgenodigd voor een casting.

Ondanks de relatief kleine omvang van ons modellenbureau, proberen we een zo groot mogelijk aanbod aan shoots te presenteren. We trachten op deze manier altijd iets van jouw gading aan te kunnen bieden. Bekijk onze lopende castings om een indruk te krijgen van ons gevarieerde aanbod.

Zoals je elders op deze site kunt lezen, specialiseren wij ons in producties met beginnende modellen, waardoor een aantal van onze shoots gebaseerd is op een T.F.P.-regeling. Misschien ben je nog niet helemaal zeker of modellenwerk iets voor je is en wil je eerst wat ervaring opdoen? Next Door Casting biedt op deze manier speciaal voor aspirant-modellen als jij de mogelijkheid om samen met professionals een eerste stap te zetten naar het vervolmaken van een prachtig modellenportfolio, waarmee je je kansen vergroot bij andere gespecialiseerde modellenbureau's.

Ook voor professionele modellen bieden we leuke en goedbetaalde klussen aan. Meld je snel aan voor een casting die jou aanspreekt!

Contact

  • info@nextdoorcasting.nl

  • skype: nextdoorcasting

  • +31 (0)6 48 77 66 22

Lopende castings

Valid XHTML 1.0 Strict